Allt du behöver.

HappyBooking är bokningssystemet som har alla bra funktioner samtidigt som det är superenkelt att använda: för dig, för dina medarbetare och för gästerna. Du betalar en fast månadsavgift som inkluderar allt. Och provisionen behåller du själv.

HappyBooking passar utmärkt för dig som driver en liten stugby eller en camping, hyr ut rum, har ett vandrarhem, ett hotell eller garage.

Användaren i fokus

Vi har sedan starten fokuserat på att skapa ett bokningssystem med användaren i fokus. Varje ny anläggning erbjuds en kostnadsfri genomgång av systemet som ger grundläggande kunskap och förutsättningar för att komma igång direkt.

Nöjd kund-garanti

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara nöjda med vårt bokningssystem. Därför har vi ingen tvingande bindnings- eller uppsägningstid. Det här innebär att du som kund kan säga upp ditt avtal med omedelbar verkan om du inte är nöjd.

Mycket för pengarna

Våra affärsidé är att erbjuda ett bokningssystem anpassat för de utmaningar som små- och medelstora anläggningar ställs inför. Detta innefattar även att hålla ett lågt pris.

Stöd för kortbetalning online

Vi har ett inbyggt stöd för kortbetalning som ingår oavsett vilket av våra avtal du tecknar. Kostnaden är endast 1,95% per kortbetalning. Betalväxel ingår och du betalar ingen månadsavgift för tjänsten.

Onlinebokning utan provision

Vi tar inte ut någon provision för onlinebokningar. 

Channel Manager

HappyBooking är anslutet till en Channel manager som möjliggör att få in bokningar från externa bokningssiter per automatik. Vi har stöd för fler än 100 bokningskanaler. Detta är en tilläggstjänst, fråga oss så berättar vi mer.

Rapporter

I HappyBooking kan ni ta fram en mängd användbara rapporter, som exempelvis liggare och beläggningsstatisk. Vi erbjuder även möjligheten att skräddarsy rapporter utifrån era unika behov.

Ett urval av våra kunder

  • Untitled -2
  • Angel Logo Complete
  • Gasthaus _pyorealogo
  • Citysleep
  • Hemavans Wärdshus

Kontakta oss för att boka personlig genomgång

Gör som många andra, boka en kostnadsfri genomgång av Happybooking och se hur systemet kan hjälpa dig att nå nya höjder.

Boka genomgång